Infoblad för mars 2018

Skottning av tak

Takskottningen är nu klar och det har kommit en del frågor från boende om olika saker under arbetets gång som vi här skall ge svar på. Grundtanken från oss var att bara ta bort snö där det var stora mängder på taken med stora överhäng, inte att skotta rent på alla tak. Detta gör att alla tak inte är skottade lika mycket. När det sedan gäller sidor på husen där det finns altaner med tak nedanför ansåg vi att risken var för stor att altantaken skulle skadas så därför är dessa sidor inte skottade. Snö som hamnat framför fönster har Leif med största försiktighet skrapat ner men inte kunnat komma åt överallt på grund av att det finns staket, buskar och träd i vägen. Frågan om snedbelastning av taken när det bara är skottat på den ena sidan på huset. Där har det konstaterats att det inte föreligger någon fara.

Årsstämma

Årsstämman kommer att hållas i början av maj och kallelse kommer att lämnas ut i god tid. Har du någon motion du vill ta upp på årsstämman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s